De magie van Mublo | Imagicasa

2022-10-08 03:45:20 By : Ms. Apple liu

Meubilair met Belgisch DNA gaat mijlenver. Het is met veel enthousiasme dat we onze lezers meedelen dat Imagicasa voortaan die boodschap extra tastbaar maakt door verschillende interieurstukken van Mublo online aan te bieden. Benieuwd naar onze selectie? Ontdek hieronder voor welke ontwerpen van dit fantastische merk je bij ons terecht kan.

Mublo ziet het groot, en daar houden wij van. Het merk ontwerpt en produceert meubilair en interieuraccessoires die een grote selectie troeven kunnen voorleggen. Zo is het hele aanbod gemaakt door lokale en Europese fabrikanten en worden er steeds materialen gebruikt die zo duurzaam mogelijk zijn. Door te zweren bij een made-to-order productiemethode, draagt het merk ook in die fase een aanzienlijk steentje bij. De eigentijdse esthetiek, zelfzekere ontwerpen en hoogwaardige afwerking maken dat het aanbod een absolute meerwaarde is voor ieder soort kamer. Met andere woorden is het merk een Belgische speler om trots op te zijn, en de interessante ontwerpen die we mee vertegenwoordigen, maken dat idee helemaal concreet. We hebben ons hart verloren, en dan nog in meerdere stukken. Zo staan we eerst graag stil bij Henri: een statige fauteuil met een structuur van massief walnoot en metaal. Dankzij de bouclé stof, beschikbaar in lichtgrijs en antraciet, heeft het ontwerp daarbovenop een interessante textuur. Karaktervol op zichzelf, harmonieus in combinatie met een sofa. Je kan een gelijkaardig lijnenspel opmerken bij de Alexa-stoel. Hier bestaat de structuur uit essenhout met een afwerking in walnoot. De velvet stoffering is beschikbaar in oudroze en donkergrijs. Dit stuk is ideaal voor in je eetkamer, bijvoorbeeld.

Daarnaast zijn we ook helemaal gecharmeerd door de Atlas-poef: een aandoenlijk ontwerp dat multifunctioneel is in aard. Zo kan je er natuurlijk op zitten, maar ook als bijzettafel of voetsteun scoort het hoge punten. Dankzij de schattige pootjes in essenhout lijkt het meubelstuk haast te zweven, wat voor een interessant effect zorgt. Verder stellen we je graag aan Odette voor. Deze zachte stoel heeft een draaibare basis in aluminium en zorgt in alle hoekjes van je thuis voor een hoge comfort factor. Ten slotte vertegenwoordigen we een ontwerp dat de naam Oscar kreeg. Met een aangename wol-blend stof en een structuur van blank essenhout met walnoot finish, doe je een uitmuntende bijdrage aan bijvoorbeeld je vergaderruimte of leeshoek. Onze selectie uit het aanbod van Mublo garandeert vele interieurs gelukkig te maken, en deze stukken zijn nog niet eens alles. Doe je bij ons in de Imagicasa Shop tegoed aan het beste dat het Belgische merk te bieden heeft en deel onze trots voor nationaal design. Met deze prachtige stukken zet je een stap vooruit in de juiste richting. Photography by Stefanie Geerts

Met trots presenteert Imagicasa het Belgische interieur- en lifestylemerk Mublo. Het merk beschikt over een breed assortiment aan kwalitatieve meubelen en interieuraccessoires, allemaal met een eigentijdse esthetiek. Ze bieden enerzijds zelf ontworpen producten aan, gemaakt van duurzame materialen en rijke stoffen. Anderzijds werken ze samen met Europese partijen, zoals onafhankelijke meubelmakers en kleinschalige fabrikanten, om waardevolle kennis en vakmanschap te bewaren.

Imagicasa gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te geven.

Laat je wekelijks inspireren door onze nieuwsbrief

Laat je wekelijks inspireren door onze nieuwsbrief